TBS

2012-11-26 • 19:01:15 • » Linnéa Lindh(0) Kommentera inlägget
Måndag igen. Skönt att dagen är över, alltid lika jobbigt med måndagar. Efter skolan så mötte jag upp mamma och pappa på stan, vi gick och fikade lite innan vi skulle på öppet hus på Thorén business school. Känns som att det en hur bra skola som helst. Vill verkligen gå där. Har fått lite mer uppfattning av programmen nu också, förut kunde jag verkligen inte bestämma mig om jag skulle gå ekonomi eller sam eftersom att jag inte riktigt vet vad jag vill läsa till efter gymnasiet. Men nu vet jag ungefär, det blir nog ekonomi med en extra kurs i biologi. Eftersom att jag har väldigt bra betyg i biologi och inte vill läsa natur så blir det ekonomi med en extra kurs. Hoppas verkligen att jag kommer in på den skolan nu. Men nu ska jag äta lite och umgås med min familj. Puss.
 

Bästa någonsin!

2012-11-25 • 21:19:47 • » Musik&Videos(0) Kommentera inlägget
Igår morse så åkte jag, Felix, Emil och Carl till Stockholm. Vi gick runtoch kollade runt lite, killarna shoppade men inte jag, är lite stolt över mig själv som int köpte någonting, haha. Sen på eftermiddagen så åkte vi till Friends Arena och ställde oss i kö för att vänta på insläppet till Swedish House Mafia. Det va så sjukt! Har aldrig varit med om något bättre! Det va det bästa någonsin. Var så mäktigt när hela arenan stod och sjöng "Save the world" och förde armarna fram och tillbaka i luften! All kärlek till er Ingrosso, Axwell och Steve Angello! ♥
(sista bilden är från Hannalicious instagram) 

Teenage Crime - Adrian Lux

2012-11-22 • 22:19:16 • » Absolut ingenting(0) Kommentera inlägget
Hej alla människor där ute. Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg. Har inte riktigt haft något intressant att skriva om, inte för att det är något intressant jag ska skriva nu heller men, kände att det var på tiden att göra ett litet inlägg. 
 
Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik och ska göra min bildläxa som är att vi ska ta ett foto för något som är typiskt för unga killar/tjejer, och sen ska vi redigera den bilden. Jag har fotat skönhetsprodukter, men vet inte om jag är riktigt nöjd, så ska redigera den nu och se hur det blir. Har en annan idé i huvudet men den tänker jag inte avslöja. Skönt med fredag imorgon iallafall, helg. Dock ska jag ju spela fotbollscup hela eftermiddagen fram till 23.30. Men det kommer säkert bli jätte roligt! I eftermiddags så var jag på stan med Olivia, vi köpte varsin biljett till Karl Johans Skolans julkonsert (min gamla skola) där vi känner massa kompisar. Och sen så letade vi efter någon snygg topp som jag ska ha på lördag, Hittade ett fint linne från JC, kan ladda upp bild imorgon på det. 
 
Nej nu måste jag börja med läxan, puss. 
Outfit för idag,

Gymnasieval.

2012-11-15 • 17:03:30 • » Linnéa Lindh(0) Kommentera inlägget
-fick frågan om att jag skulle göra ett inlägg där jag skrev om vad jag ville söka till gymnaiet och varför jag vill söka just det. Så jag tänkte göra det nu! 
 
Jag vill söka antingen ekonomi eller sam, det har jag inte riktigt valt än vilket av dom som jag vill gå, så det är ju dags att bestämma sig snart. Jag vill söka det på Thorén Business School för att jag tycker att det verkar vara en jättebra skola och så dom jag känner som går där säger att det är jättebra! Och så ska jag söka en komunal skola också som första handsval. Eftersom Thorén är en friskola så kan man söka både en friskola och en komunal som förstahandsval. Som andrahandsval ska jag söka till en linje som heter Sam tema. Den ligger på en komunal skola som heter Risbegrska. Den ska jag söka för att dom reser mycket i den linjen och om dom tex. ska resa till Italien så läser dom om italien i alla ämnen, typ. Så de tycker jag verkar kul. Sen hoppas jag ju såklart att jag kommer in på Thorén för det är den skolan jag verkligen vill gå på mest! Så håll tummarna för mig när det gäller det här svåra med gymnasieval. För det är inte lätt ska jag säga er. Jag har funderat sen i somras vad jag vill gå och jag har inte bestämt mig än... Så det tar en j*vla tid. 
 
Nu ska jag kila iväg och se på Breaking Dawn part 2 med min underbara Hanna! 
 
 

Im only me when im with you

2012-11-12 • 18:47:39 • » Linnéa Lindh(1) Kommentera inlägget
Just idag är jag tacksam över... 
 
♥ Att det finns ljus att tända när det är mörkt och depprimerande. 
♥ Att musik gör livet mycket lättare.
♥ Att jag har vissa vänner som alltid är det bästa jag har! 
♥ Att det snart är jullov, har redan fått julkänsla även fast det är mer än en månad kvar till jul.
♥ Att ett leende eller hej kan göra en hela dag bra när man är på dåligt humör.
♥ Att jag äntlige bestämt mig för vad jag ska söka för gymnasie!! 
 
 
 

Monday

2012-11-12 • 17:37:53 • » Linnéa Lindh(0) Kommentera inlägget
Måndag igen. Varför finns den dagen...
Kom precis hem från stan, mörr upp Amanda och vi gick runt och kollade lite. Sen träffade vi Andreas och fikade lite. Sitter på mitt rum nu och har tänt lite ljus och gjort det lite mysigt. Tycker det är så tråkigt att det typ är mörkt när man åker till skolan och så är det mökt när man kommer hem också. 
Ska plugga lite, har massa inlämningsuppgifter och prov i veckan. Så ska försöka fokusera lite på det nu innan jag ska iväg och träna lite med mamma. 
 
Puss
Bild på mig ifrån fredag. 

Lyckligast i världen

2012-11-06 • 10:32:56 • » Bilder(0) Kommentera inlägget


The last days

2012-11-04 • 20:48:20 • » Bilder(2) Kommentera inlägget
1. Brunchen som underbara Hanna gjorde till mig. 2. Hanna och jag trängs i samma solarie.
3. I torsdags på en fest. 4. En inte så god Chailatte. 

Hello november

2012-11-01 • 12:22:31 • » Bilder(1) Kommentera inlägget

Hoppas att den här månaden blir bättre än förra.


Händerna mot himlen

2012-11-01 • 12:13:03 • » Linnéa Lindh(0) Kommentera inlägget

Hej på er! Jag och Hanna sitter på Bernts konditori i Gislaved nu och fikar lite innan jag ska ta bussen till Jönköping för att åka hem. Har haft två super mysiga dagar här. Blev inte så länge jag var här, men det är kul att komma och träffa min bästavän oavsett.
Nu ska vi prata och bara umgås innan jag ska åka hem. Puss



följ mig på
twitter - instagram





Linnea Lindh, 15 år, Örebro